5.25.2020
Kremi Chantilly
PËRBËRËSIT
2.5 dl krem të freskët ( panna)
20 g sheqer pluhur
5 g sheqer vanilje
PËRGATITJA
Hidhni kremin e freskët në ene dhe rrihni atë me një goditje të fortë, duke kryer një lëvizje të madhe që përfshin ajrin, derisa të fitojë qëndrueshmëri. Pastaj shtoni sheqerin pluhur dhe, nëse dëshironi, sheqer vanilje (në total 25 g për 2.5 dl krem) .
Këshilla dhe këshilla
Eshtë një krem whipped i ëmbëlsuar dhe aromatizuar me vanilje, i përdorur për të zbukuruar ëmbëlsira ose si një shoqërim i kremrave të tjerë për t’i bërë ato më delikate. Procedura është e thjeshtë, por duhet të ftohni kremin dhe enën në të cilën është rrahur shumë mirë: mund t’i vendosni në frigorifer për rreth gjysmë ore, por kini kujdes që kremi të mos ngrijë.
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Nessun commento:
Posta un commento