10.05.2019

Geshtenja ne furre, keshilla per nje pjekje fantastike ne kushte shtepie.

Ne rradhe te pare si per cdo recete te
thjeshte kualiteti i geshtenjave duhet te jete shume i mire.

1-Si geshtenjat e mbledhura ne pyll si ato te blera beni mire ti lini per disa ore ne uje te ftohte. Ato qe rrijne mbi uje hidhini poshte.

2-Pasi ti keni thare duhet ti prisni lekuren qe mos te plasin

3-Me pas futini ne furre,ne nje tepsi te shprendara mire , per rreth 30 min ne 230 grade. Nese furra eshte e ventiluar uleni me rreth 20-30 grade temperaturen.

4-Sekreti per te hequr cipen e brendshme eshte qe pasi ti keni nxjerre nga furra ti mbeshtillni me nje mbulese te lagur per rreth 5 minuta.

Nessun commento:

Posta un commento